Oletko remontoimassa tai maalaamassa kotiasi? Tarvitseeko taloyhtiö uutta väriä pintaan? Maalaus Jupe on maalauksen ja remontoinnin kokenut ammattilainen Helsingin alueella, valmiina auttamaan sinua. Me teemme haastavatkin työt asiakkaan toiveita ja aikataulua noudattaen. Tervetuloa tutustumaan laajaan palveluvalikoimaamme, jonka puitteissa saat teetettyä kaikki talon remonttityöt. Tehdään yhdessä kodistasi ihailemisen arvoinen!

Talon maalaus

Teemme julkisivumaalaukset tinkimättömällä laadulla, aina aikataulussa. Talon maalauksen ammattilaisina tunnemme eri maalien ja materiaalien yhteensopivuuden ja piirteet läpikotaisin –osaamme neuvoa sinua jo maalaustöitä suunnitellessa. Perusteellinen ja ammattitaitoisesti tehty maalaus pitää talon hyväkuntoisena sateen ja pakkasen keskellä. Hyvin tehty maalaus nimittäin suojaa talon rakenteita ja pitää ne kunnossa monien vuosien ajan.

Seinän maalaus

Seinien maalaus on helppo ja nopea keino saada uutta väriä kotiin. Teemme seinien maalauksia vaadittavine pohjatöineen kaikissa sisätiloissa. Turvautumalla meidän osaamiseemme saat haluamasi näköisen värin seinille ensimmäisellä maalauskerralla. Näin säästyt ylimääräisiltä kustannuksilta ja harmeilta. 

Tapetointi

Tapetointi kannattaa jättää ammattilaisten huoleksi laadukkaan ilmeen takaamiseksi. Tapetointi on näppärä tilan ilmeen piristäjä, jolla voidaan tehdä rohkeitakin tyyli-ilmaisuja eri printti- ja tekstuurivalintojen avulla. Nykyään tarjolla oleva tapettivalikoima on valtava kaikkine väreineen ja pintamateriaaleineen – mahdollisuuksia on monia!

Entisöinti

Hienostunutta ja näyttävää vanhaa tyyliä kannattaa vaalia jälkipolvia varten. Teemme entisöintimaalauksia ulko- ja sisäpinnoille historiallisissa rakennuskohteissa. Ammattitaitomme ja kokemuksemme avulla toteutamme laadukkaita entisöintiratkaisuja, jotta Helsingin kauniit ja klassiset rakennuskohteet säilyttäisivät ainutlaatuisen viehätyksensä. Maalauksen lisäksi tarjoamme rakennusentisöintiä.

Tiedustele lisää entisöinnistä

Huoneistoremontti

Huoneistoremontti on suuren luokan projekti, joka kannattaa teettää kerralla hyvin – eli ammattilaisen avulla. Lopputuloksesta saadaan näin toiminnallisesti ja esteettisesti eheä, eikä remontin ääniä tarvitse kuunnella yhtään pidempään kuin on pakko. Remontoimme huoneistojen kaikki pinnat perin pohjaisesti. Hyvin rapatulle pohjalle tai rakennetulle seinälle on helppo laittaa maalit ja tapetit.